Известие

Collapse
No announcement yet.

невъзможна адаптация,въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• невъзможна адаптация,въпрос

колеги преди месец правих адаптация на дросел...ламбда сондата не ми работи както трябва,поръчал съм я и утре ми пристига от бош...проблема ми е че след адаптация започна да държи високи обороти в движение..пробвах да карам ..месец карах, и сами да паднат но уви и после пак няколко адаптации но така и не паднаха...днес имах час при майстор който се слави за много добър... гледа всичко си работи отлично,направихме адаптация на дросела но като провери пак сондата какво отчита каза че неработи както трябва и че с тази сонда неможе да завърши правилната адаптация.......въпроса ми е вярно ли е?...иначе като сложа новата ще разбера ама искам да знам дали е верно това,на предните ми коли не е имало такова значениеколата е алфа спайдер 1,8 т.с.

Първоначално публикувано от tzon Покажи съобщение
    колеги преди месец правих адаптация на дросел...ламбда сондата не ми работи както трябва,поръчал съм я и утре ми пристига от бош...проблема ми е че след адаптация започна да държи високи обороти в движение..пробвах да карам ..месец карах, и сами да паднат но уви и после пак няколко адаптации но така и не паднаха...днес имах час при майстор който се слави за много добър... гледа всичко си работи отлично,направихме адаптация на дросела но като провери пак сондата какво отчита каза че неработи както трябва и че с тази сонда неможе да завърши правилната адаптация.......въпроса ми е вярно ли е?...иначе като сложа новата ще разбера ама искам да знам дали е верно това,на предните ми коли не е имало такова значениеколата е алфа спайдер 1,8 т.с.
    ами ние ти казахме ела до Варна до фирмения сервиз при Вихрен и ще видиш какъв е проблема....то един месец щом така си карал е голяма мъка

всичко е важно за правилна адаптация да ти е наред. Още повече че след смяна на ламбдата е добре пак да минеш диагностика защото всичко пак ти се променя. Тя се сменя на студен мотор предполагам знаеш.

моя съвет е ела до Варна. Успех.
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

сменям я тея дни правим адаптация,надявам се да е всичко наред вече.а това при вихрен във варна къде се намира?

Comment

сменям я тея дни правим адаптация,надявам се да е всичко наред вече.а това при вихрен във варна къде се намира?

във фирмения сервиз на Алфа Ромео на магистралата като влизаш във Варна от Шумен.
        Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
        Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
        Lancia Ypsilon '02

Comment

Кво стана колега, нали се беше оплакал и че пука в колекторите? Какво е сега положението? С токовете се оказа, че нямаш проблеми ли?
          При кой майстор ходи?
          Lancia Delta 1.6 i.e - ex
          Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

пукането и прекасването се оказа от влязлата вода на автомивкатапредния ден вдигнах капака и уж внимавах ама....едната свещ плуваше, подсуших и всичко заспа затова и недойдох при теб...иначе после като ходих на диагностика всичко освен сонда ми е идеално сега тея дни ще ми дойде и се надявам вече всичко да е 6..иначе майстора е пешо(тока) се казва познат ми е..сервиза му е където беше рено

Comment

пукането и прекасването се оказа от влязлата вода на автомивкатапредния ден вдигнах капака и уж внимавах ама....едната свещ плуваше, подсуших и всичко заспа затова и недойдох при теб...иначе после като ходих на диагностика всичко освен сонда ми е идеално сега тея дни ще ми дойде и се надявам вече всичко да е 6..иначе майстора е пешо(тока) се казва познат ми е..сервиза му е където беше рено
              Да да.. този ако не ти оправи нещата, значи няма кой в Шумен. Добре си отишъл при него.
              Дано проблема да се окаже от ламбдата и да нямаш повече ядове с колата.
              Lancia Delta 1.6 i.e - ex
              Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
              X